Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Zerom90 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam wszystkich mam na imię Michał i od 1,5 roku jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kossax Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witajcie miłośnicy. Aktualnie jestem posiadaczem nieco zmodyfikowanej A3 8L AUM, w mieście Warszawa, ale przyszedł czas i potrzeba na kombi, także wiernie zostaję przy 4 pierścieniach i szukam jakieś fajnej A4 B6. Do zobaczenia
Kossax Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Maziq napisał: Jaki silnik Cię interesuje? AVF. A konkretniej S-line, najlepiej na xenonie, mile widziana skóra/polskora, tempomat. Q nie jest wymogiem
Majkr6 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Witam wszystkich jestem posiadaczem a4 b5 avant 1.9tdi Ajm. Założyłem konto bo czasami mam parę pytań i myślę że ktoś może coś podpowiedzieć na temat tego autka. Dziękuję i pozdrawiam
Hugo Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
glebor Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Cześć. Witam z łodzi. Jestem na etapie poszukiwania swojej a4, może uda się coś kupić w bdb. stanie
Hugo Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Ponury71 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 witam serdecznie wszystkich Forumowiczow.Jacek
DosiU_B8 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Siemanko. Zalogowałem się już pare dni temu witam się dopiero teraz ? Mam na imię Rafał, pochodzę i mieszkam w Legnicy na Dolnymśląsku i jestem szczęśliwym posiadaczem od miesiąca, Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI (CGL) 177KM 2012 r. w odcieniu niebieskim Scuba metalic ? Póki co wymieniona pompa paliwa na nowiutką razem z rozrządem i pompą wody ( normalka ? ) oraz wszystkie filtry, łącznie z filtrem paliwa i olej. Zamontowałem również nowe siłowniki w klapie tylnej dzięki czemu klapa sama się otwiera nadmienię że nie mam elektrycznej klapy z usterek to walniętą miałem sprężarkę klimy ale juz też zrobiona, nabita zimno jak w lodówce ?? Plany z przyszłość związane z autkiem to montaż nagłośnienia seryjnego B&O i napewno jakaś ciekawa felga 18’ może 19’. W marzeniach jeszcze mam zaciski przód i tył od S4, elektryczna klapa tylna i dociągi w drzwi, ale to zależy jakie koszty z tym będą się wiązały. Pozdrawiam Wszystkich ? Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez DosiU_B8
hascher85 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Witam kolegę z Legnicy na forum i życzę przyjemności z użytkowania 0000.
Hugo Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi