pride78 Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam Spoiler mam problem audi a4 b5 2.5 tdi auto jak sie zagrzeje do 90 stopni wkreca sie tylko do 3000 obr. Zalozona jest nowa pompa po regeneracji.Wczesniej na starej pompie przy odpalaniu strasznie kopcil na bialo niebiesko i odcinalo obroty na 2000 bez roznicy czy byl nagrzany czy nie szarpalo silnikiem po odpaleniu.Fachowcy stwierdzili po podpieciu do kompa ze pompa zaciera sie tloczek czy palec sterujacy katem wtrysku *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. *Proszę uzupełnić profil.
Hugo Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Hugo Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
jancar1 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam wszystkich fanów czterech kółek
Hugo Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Gieru91 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam wszystkich użytkowników czterech kółek, pozdro
Hugo Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
tomisz25 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Witam fanów Audi Jako ze zostałem nowym włascicielem niuni postanowiłem dołączyć do grona tego forum
Hugo Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Darek1989 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Witam serdecznie wszystich forumowiczów Pozdrowienia ze Szczecina!
Hugo Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Woyt3c Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Witam, Również posiadam taki egzemplarz 1.9 TDI Quattro Afn z 97 roku. Jak Ci się sprawuje twoja maszyna? Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi