Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,, 1
Michałwr Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam wszystkich ja, czyli szczęśliwy posiadacz starego dobrego 1.8T w A3 8l
Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
PiotrekAudiWawa Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Siemka mam na imię Piotrek jestem z wawy można powiedzieć ze z okolic kupiłem Audi A4b5 1,6 [B5 ARM]
Hugo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Hugo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Tomaszek9130 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Siemka, jako nowy użytkownik Witam wszystkich obecnych na forum
patrool84 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Część wszystkim mam na imię Patryk , mieszkam w Łodzi, mam nadzieję że poznam tutaj sporą grupę fanatyków Audi xD Edytowane 8 Grudnia 2019 przez patrool84 błąd , literówka
MariuszStretch Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam, nazywam się Mariusz, mieszkam w Starachowicach, mam parę pomysłów na dopieszczenie i ala tuning audi, ale w niektórych sprawach jestem zielony . Mam nadzieję, że uzyskam tutaj pomoc Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Daniel Otlewski Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Cześć witam wszystkich, jestem Daniel, audi jeżdżę od 8 lat i nie zamierzam zmieniać marki w życiu, pozdrawiam
Hugo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
audi324 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć wszystkim, Od czerwca 2019 jestem posiadaczem A4 B6 1.8T AVJ w sedanie - przesiadka po prawie 6 latach z VW Golfa III 60 KM... Auto kupiłem z oryginalnym przebiegiem 260 tys. km (byłem zweryfikować temat w salonie Audi, auto było serwisowane w Szwajcarii do 2016 roku i ostatni zarejestrowany przebieg to było 240 tys. km, więc chyba wszystko gra) Zamierzam nim pojeździć kilka ładnych lat, dlatego zaraz po zakupie przyszła wymiana rozrządu, napinacza z łańcuszkiem, sprzęgła, pierścieni itd. (pobierał około 0,4 litra / 1000 km), natomiast jakiś czas temu wpadła instalacja LPG Edytowane 9 Grudnia 2019 przez audi324
Rekomendowane odpowiedzi