NelsonPL Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Witaj. Na pewno tak będzie. Najważniejsze jest dążyć do celu. Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Przemo80K Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Witam jestem nowym członkiem forum oraz właścicielem audi A4 B5 1.6 100KM 99r. Auto zakupiłem nie dawno i ma sporo drobnych usterek, także będę potrzebował pomocy i porad ponieważ z mechaniki ile mogę to sam robię, bo wolę kasę wydać na dobre części niż mechanika chociaż czasem bez fachowca nie da rady. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Woolf87 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Cześć Wam. Mam na imię Mateusz pochodzę z Jeleniej Góry. Pozdrawiam i do zobaczenia na łamach forum.
Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Dandi80 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Witam Z tej strony Darek. Woj Świętokrzyskie. Jestem w posiadaniu Audi 2.0 tdi b8 2011r 136km.bede się dzielił z wami z przyjemności użytkowania autka. Pozdrawiam
Alexanderr Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Witam, jestem z Poznania, bardzo się cieszę ze natrafiłem na taką grupę bo szczerze mówiąc bardzo początkujący jestem i zapewne bedę miał pytania.
Bartekm8 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Bardzo się cieszę ze mogłem dołączyć do tej grupy. Mam nadzieje ze nie raz będę mógł komuś pomóc albo sam uzyskać pomocy:) Pozdrawiam Bartek Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez Bartekm8
vicksonx Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Cześć wszystkim Forumowiczom! Z drogowym pozdrowieniem
Hugo Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mysta_bombastic Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Cześć wszystkim. Jestem nowym użytkownikiem i szczęśliwym posiadaczem a4 b8 sedan 136 km cagb. Auto z wielkim potencjałem ktry wykorzystuje każdego dnia. Niebawem fotki pozdrawiam i dzięki za przyjęcie do grupy.
Rekomendowane odpowiedzi