Audi A4 Klub Polska Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smokin Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Cześć wszystkim! Po 11 latach jeżdżenia BMW (e36/e46/e90 wszystkie R6), dość spontanicznie pojawiło się S3 8V sedan, obecnie jestem na stage2 (401km/550nm). Na chwilę obecną zmiany marki absolutnie nie żałuję. Zastanawiałem się nad F30 340i vs S3 8V finalnie padło na Audi, bez wahania można powiedzieć, że jeżeli chodzi o jakość wykończenia, jakość użytych materiałów etc to Audi bije na głowę BMW. Przynajmniej zestawiając ze sobą 340i i S3 8V. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszLak Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Audi a4 cabrio 1.8 t bfb na Automatic z 2007 roku. Przed cabrio było a4 b6 z 2004 roku zrobionej na s4 Edytowane 26 Grudnia 2020 przez MateuszLak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorr474 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam Serdecznie Dziki za przyjęcie do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luvac Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Mam na imię Krzysiek, jestem z okolic Żar (Lubuskie), jeżdżę A4 B6 1.9 Tdi AWX. Witam wszystkich:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebart S4 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Siema, jestem z Małopolski okolice Nowego Sącza. W moim posiadaniu s4 b8 od około pół roku, jest to przedlift, liczę na pomoc w kilku kwestiach ale i ja sam będę starał się pomóc jeśli tylko będę miał wiedzę na dany temat gdyż to audi nie jest moim pierwszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu1605 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam prosilbym bym o porade mianowicie chciałbym zmienic koncowke wydechu na basowy sportowy tak zeby nie darl mordy za bardzo polecicie coś ? autko to A4B6 2.0 131km 2001r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar_S4_B7 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam wszystkich, jestem z Nowego Tomyśla (Wielkopolska) w posiadaniu S4 B7 Avant i manual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROMAN KOWALSKI Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam wszystkich użytkowników AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gasior5 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam wszystkich forumowiczów i liczę na ciekawe posty na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil-Bex Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Wszystkich jestem posiadaczem audi a4 b6 Avant z silnikiem 1.8t o oznaczeniu bex z roku 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi