Przemo a4 b8 1981 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo a4 b8 1981 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulat91 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Siemanko:D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabak Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Niezmiernie mi miło dołączyć do forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rryba Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Siemanko, Jestem szczęśliwym posiadaczem już drugiego Audi ale oba napędzało to samo serce czyli AGB z S4 B5. Pruszkowiak od urodzenia i aktualnie posiadacz S4 B6 Avant po swapie na 2.7BiT Pozdrawiam wszystkich i życzę przyczepności ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio3110 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Siemanko Forum czytam już trochę czasu, ale z powodu problemów założyłem w końcu konto. Lepiej późno niż wcale jak to mówią. Mam nadzieję ze teraz nie tylko będę czytał, ale też się udzielał Moje auto to A4 B6 avant BFB quattro Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdak2000 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Hej witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemi_82 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukan15 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam, pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretu Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witam:) Jestem początkującym posiadaczem Audi z Kielc pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maakseek Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi