Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik81 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam Wszystkich:) Moja A4 to B7 2.0tdi 140 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel2695 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze znajdę tutaj to na czym mi zalezy, jeszcze raz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin8904 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Witam wszystkich mam taki problem , że nie działa mi tylne prawe okno w elektryce . Wszystkie inne okna działają, jaka może być przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekmichalczyk Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Witam wszystkich)) Mam nadzieję że moja aktywność na forum nie będzie się sprowadzała tylko do zapytań na temat awarii)) Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolesław Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Witam Mama nadzieję że będę mógł pomóc w razie pytań i tym samym będę mógł liczyć na waszą pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lochciek Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Hej , wszystkim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekpomykala Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Witam wszystkich, niedawno mialem problem z zablokowanymi drzwiami prawy przod nie dalo rady ich otworzyc z zewnatrz ani od srodka, z tego co widzialem na forum taki problem wystepuje czesto w tych modelach, po prostu te zamki sa wadliwe, po przeczytaniu wszystkich postow postanowilem sam zabrac sie za naprawe tzn zdjac tapicerke na zamknietych drzwiach i nastepnie otworzyc zablokowany zamek. Operacja udala sie pomyslnie i zakonczyla sie sukcesem. Jesli ktos by mial podobny problem sluze pomoca. Mieszkam na podkarpaciu w okolicach Jaroslawia, jesli ktos ma podobny problem zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackero_87 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Cieszę się że dołączyłem do waszego grona;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek4k Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokio Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi