audi-jacek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Witam wszystkich Właśnie niedawno zakupiłem trochę używanego Audi A4 B7 Avant i chciałem się dowiedzieć więcej o tym aucie.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Busz91 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Chciałbym powitać wszytkich serdecznie, tydzień temu stałem się szczęśliwym posiadaczem a4 b8 w avancie.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
tomtooommm Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Cześć wszystkim posiadaczom czterech kółek
Krystian1992 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Cześć wszystkim, chcialbym się przywitać, jednocześnie zwracam się z prośbą o pomoc, nie wiedziałem który dział byłby odpowiedni na taki post. 17.04.21 odebrałem od dealera używane audi a4 allroad b9 z 2017r. samochód kilkukrotnie zatrzymywał się w trakcie jazdy jednocześnie pokazując liczne błędy m.in takie jak usterka napędu, usterka pre sense, usterka hamulca ręcznego, usterka czujników parkowania a także informacja o tym ze obroty silnika zostały ograniczone. Dzisiaj auto zostało odholowane już 3 raz. Pisze tego posta właśnie z serwisu. Za pierwszym razem kiedy trafiłem do serwisu zrobiono jedynie zmianę oprogramowania. Za drugim razem został wymieniony sterownik. Czy przerabiał ktoś może podobny temat? Auto jest na gwarancji. A mechanicy z serwisu kontaktowali sie z producentem. Niestety problem powraca. Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.
baQQQ Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Cześć! Jestem Łukasz. Z Trójmiasta. Wczoraj, można powiedzieć, dość niespodziewanie zostałem (to się dopiero okaże czy) szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9tdi 130km. Jestem dobrej myśli, może trochę czasu spędzimy razem. Z forum na pewno będę korzystał bo jak to przy 20-letnim aucie - zawsze jest coś do roboty. Pozdrawiam!
Long88 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Witam serdecznie cała społeczność fanatyków, miłośników i posiadaczy Audi pozdrawiam że Śląska i liczę że jakieś grono ludzi z mojego regionu nie umarło posiadam A4 2.5 TDI zakupiłem ją od pasjonata, co prawda który na początku o niego dbał później już widać z racji rodziny zapał opadł może możliwe że uda się także zweryfikować jego historię tutaj na forum pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
romusniak Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Wieloletni posiadacz marki wita wszystkich !:)
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Luk_89 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Witam Serdecznie wszystkich posiadaczy jak i fanów marki Od niedawna jestem szcześliwym posiadaczem A4 AVANT :) Dzieki Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi