tom-t46 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Tomek i jestem z województwa łódzkiego.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
rekyzyk Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Siema , miło mi powitać grono forum bardzo serdecznie pozdrawiam
Gracz97 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Siemaneczko wszystkim. Obserwuje wasze forum od dłuższego czasu ale nigdy nie było czasu się zarejestrować.. Teraz przyszedł ten czas i jestem. Swoją przygodę z Audi zacząłem 2 lata temu jest to A4 B5 oczywiście z serduszkiem 2.8 i do tego na 4 buciki. Kupiłem ją po taniości z padniętym silnikiem zmieniłem sam z bratem i teraz śmiga. Do Audi zaraził mnie brat (a4 b5 2.6 ośka) Później kupił tata tez a4 b5 1.6 ośka a że starszy musi być lepszy zawsze to 2.8 i quattro i do tego polift Zawsze byłem Merc maniakiem znałem je od podszewki ale jednak Audi zwyciężyło Witajcie !
harvard Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Witam na forum szukam info o audi a4 b8 i informacjach o silniku 2.0 tdi lub 1.8 tfsi.
Chardkor225 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Dzień dobry . Pozdrawiam wszystkich
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
niner Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam wszystkich, przesiałem sie z A3 na A4, wiec zmieniam klub Jestem z Warszawy i teraz jezdze A4 Avant. Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez niner
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi