Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Grudnia 2021 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kamilb6.5 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Siemano wszystkim , w końcu nadszedł czas powitać grupę
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Grudnia 2021 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Grudnia 2021 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Nihil_novi Opublikowano 11 Grudnia 2021 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Witajcie, pochodzę ze Śląska mam na imię Oskar i jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant 1.8T
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 11 Grudnia 2021 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Pawlor Opublikowano 12 Grudnia 2021 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Siemanko grupowicze. W końcu jestem w encyklopedii wiedzy o Audi !
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Grudnia 2021 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mati2605 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Witajcie. Jestem Mateusz i aktualnie mieszkam w Brukseli. Moja przygoda z Audi zaczęła się kilka lat temu kiedy zakupiłem a6 c4 2.6. Po kilku latach bez auta przeszedł czas na a4 b9 2.0tdi. Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Grudnia 2021 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Booski Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Cześć i czołem wszystkim forumowiczom . Chciałbym z góry podziękować administracji za dodanie nowego członka grupy. Na imię mam Krzysztof oraz pochodzę z miejscowości Gorzyce na podkarpaciu. Od paru miesięcy jestem nowym właścicielem Audi a4 b 6 . Mam nadzieje iż wraz z wami rozwiąże nurtujące mnie problemy , Pozdrawiam.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Egzekutor_e1 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Chcę się przywitać. Witam wszystkich dołączyłem do klubu.?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Gotrrek Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Witam wszystkich pochodzę z Warszawy i 3 tygodnie zakupiłem w Holandii Audi A4 B6 2.5tdi quatrro z 2004r z przebiegie 287tys oto moje cacuszko. Z pierwszych modow to dostała od razu wymianę wszystkich płynów, polos prawa zakupione zostaly felgi RS4 listwy te szersze slinne , nowa uszczelka zewnętrzna drzwi jak i podłączony adapter do radia by moc słuchać muzy z telefony. A wymieniony został włącznik świateł i nowy acz nie pościerany panel klimatyzacji . fotel kierowcy ma lekkie przetarcie wiec jak ktoś ma fachowca co moze to naprawic chetnie namiar przygarne Pozdrawiam Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Gotrrek
Rekomendowane odpowiedzi