Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich, 

Po przesiadce z A6 C6 na A4 B8 pozdrawiam z CT (Cesarstwo Toruńskie)

Jasiek

bbd568924cb7aad65ca1f690cca5.jpg

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Cześć, fajnie dołączyć do grona forum. Pozdrawiam 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć, z tej strony Kamil, od kilku tygodni jestem właścicielem B7 Avant z silnikiem 1.9 TDi. Wybór padł na ten samochód ponieważ od lat w mojej rodzinie jeżdżą Audi, więc i na mnie przyszedł czas.

Silnik i model to kwestia zdrowego rozsądku i zasobów finansowych.

Jeżdżę głównie po Dębicy(chociaż na blaszkach RZ), jest tutaj ktoś z miasta Frigo? :D 

Moje wcześniejsze samochody to Fiat Stilo 1.6 16V, Honda Civic EP4 1.7 cdti oraz Seat Ibiza 1.4 16V, którym aktualnie jeździ moja żona. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć, mam na imię Jakub i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 1.8t  BEX w Quattro. Wcześniej miałem Mondeo Mk3 1.8 benzyna i Fiestę Mk4 1.3 benzyna. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Jestem z Żar. Jeżdżę a6 c5 2.0 alt. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Szczęśliwy posiadacz A4 B8 Avant 11r 2.0 TDI (CAGA) 143KM  i skrzynia multitronic 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć, w swoim pierwszym poście pragnę się z wami przywitać, wcześniej kilka razy odwiedzałem forum jako gość, kilka znalezionych porad było naprawdę pomocnych, a były to wpsiy sprzed dobrych kilku lat :) posiadam A4 B8 2.0 TDI CAHA. 

Wesołych świąt! 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Nazywam się Mateusz, grzebie w elektronice i mechanice samochodowej, pracuje jako mechanik na hali produkcyjnej z żywnością, na co dzień jeżdżę audi a4 b7 2005 blb skrzynia hcf, dłubany na około 170 koni, samochód jest wierny, nic się nie dzieje ale trzeba o niego dbać, polecam ten silnik, z całego serca, aktualnie kupiłem a4 b6 2004 (bdg v6 swap avf + automat z 2.5) z fajnym wyposażeniem, czarny sufit, szyber, ori czarne szyby, bi-xenon, automat, kiera multi z przyciskami od biegów, fotele speed pół skóra (nie alcantra) kolorowy fis, dwa wydechu, zawias 1bv itd. Zaczynałem od golfa 4, tutaj nie warto się nim chwalić, ale kontakt z nim pozwolił mi na rozwinięcie wiedzy na temat mechaniki i elektroniki samochodowej, od dawna korzystam z tego forum, lecz dopiero teraz się przyłączam, niestety, ale rozwiązalem  wiele spraw w  a4 i myślę że moja wiedza pozwoli mi pomagać, czego oczekuje również od was. 

Miło mi was poznać.