keri60 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 (edytowane) Witam bardzo serdecznie i pozdrawiam wszystkich klubowiczów .Trochę to potrwało za nim ogarnąłem się, fora to dla mnie temat (tabu). Od miesiąca jestem posiadaczem A4B8 i chcę posiąść wiedze na temat obsługi. Jestem pod wrażeniem techniki i technologii zastosowanej w tym autku. Do tej pory posiadałem takie autka jak : Skoda 100 s, Polonez , Kadet , Omega , Golf , Renault i jak widać po tych modelach to pod względem technicznym !!! . Dla tego też uznałem że zasadne było zapisać się do klubu, to kopalnia fachowców i specjalistów. Z wyrazami szacunku - keri60 Edytowane 26 Grudnia 2023 przez keri60 3
shisui Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Witam. Krótko o aucie - A4 B8 2.0TDI. W rodzinie 4 lata(wcześniej auto ojca, po sprzedaniu bmki wziąłem od niego) Modzić na poważnie zacząłem jakoś 6 miesięcy temu. Parę już wleciało reszta w głowie i/lub w przygotowaniu. Zrobiłem około 80 tysięcy i ogólnie jestem zadowolony. Mam nadzieję że uzyskam tutaj pomoc kiedy będę jej potrzebował i będę w stanie tą pomoc udzielić jak komuś będzie potrzebna. Pozdrawiam 3
SoltysRSz Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Witam, kolejne audi na pokładzie tym razem trafiło się b6 1 1
tomaszekww Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Cześć Wszystkim, pomyślności w Nowym 2024 Roku 1
Robert282 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Witam jestem tu nowym uczestnikiem forum i posiadaczem audi 👋 2
Vito88 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Witam wszystkich posiadaczy, fanatyków Audi. Ostatnio kupiłem (w sumie nie ma czym się chwalić a wypadało się przywitać) A4B5 z 97' 2,6 v6 fajne auto na codzień. Mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych informacji na temat tego modelu. Pozdrawiam 1
mateusz.oraczewskiA4 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 13 godzin temu, Robert282 napisał(a): Witam jestem tu nowym uczestnikiem forum i posiadaczem audi 👋 cześć 3
mefju_10 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie. Audi A4 B7 Avant 2.0 TDI Quattro Pozdrawiam 1
Marrek94 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Hejka. Tu Marek moje auto to b8 fl 2015r 2.0 TDI 1
p1etro Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Witam, Ja nowy na forum, Auto nie koniecznie wraca na stare śmieci. Pozdro
MateuszLak Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Witam wszystkich fanatyków audi uwielbiam miałem S4 b6 po czasie zmieniłem na a4 b7 cabrio 1
doggie Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Witam załogę i wszystkich użytkowników forum. Jestem świeżym użytkownikiem Audi A4 B9 Allroad 2.0 TFSI CYMC, jest to mój pierwszy w życiu TFSI, wcześniej wyłącznie TDI z krótką przerwą na 2.0 N47D20 2
Rekomendowane odpowiedzi