Endriu9222 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Witam, jestem posiadaczem A4 B6 bex quattro, Żywiec. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sz Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Witam Jestem tutaj nowy. A to moja a czwórka 🤓 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi2311 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Witam wszystkich użytkowników forum i pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibizablue Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Witam wszystkich!Pozdrawiam! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petroholic Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Witam szanowne grono. Od kilku dni szczęśliwy posiadacz A4B8 Allroad... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tktomek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Witam wszystkich forumowiczów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curry_ Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Siema wszystkim. Mam obecnie E39 i W124 Coupe to teraz sprawiłem sobie nową zabawkę - Audi B8.5. Teraz mam po jednym ze złotej trójki Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon1985 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Witam. Jestem posiadaczem A4 B5 1.8 od 2010 roku. Po raz pierwszy na forum. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Siemanko mordki! Po wielu latach przesiadam się z mojej kochanej Audi A3 8P na większego brata A4 B9. Mam nadzieję, że będzie równie dobrze się sprawować! Przy okazji pozdrawiam tutaj zgromadzonych i do zobaczenia na szlaku ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9005 Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Witam jestem tu nowy jako szczęśliwy posiadacz w miarę zadbanego a4 v6 pozdrawiam i witam wszystkich 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrys0303 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Siemaneczko powracam po paru latach z innym modelem Audi, ale nadal A4☺️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Welcome to A4 Klub Poland. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdi95 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Cześć wszystkim, przesiadłem się z bmw e61 na Audi A4B8.5 i nie żałuję 😅 Przesiadka z manualna na automat mega, tak samo jak te 3.0 TDI 245km robi robotę 😅 Poniżej zdjęcie jak się prezentuje 😀 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubykris Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Witajcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinb7 Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Witam wszystkich :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.MASSIVE Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Cześć Wszystkim! W czerwcu stałem się posiadaczem A4 B9, oby posłużyło 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vade Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Cześć wszystkim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimaSan Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Witam wszystkich ☺️ Krzychu z Oświecimia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawwid Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Hej witam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Welcome Dawid to A4 Klub Poland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi