Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niedziulski Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów!! W szczególności ludzi z wielkopolskiego oraz z Koszalina (trochę dalekie lokalizacje, ale często bywam w jednej i drugiej :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scythe Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Cześć ... jestem scythe - jestem nowy i pozdrawiam wszytkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darmon Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Właśnie kupiłem A4 B5, poprzednio miałem bmw e36 325, na razie się oswajam z nowym nabytkiem, auto ogólnie prowadzi się bardzo dobrze. Ale najbardziej zadowolony jestem z sekwencji ok. 10 L gazu na 100 km to naprawdę niebo a ziemia z porównaniem do bmw (12 l benzyny). Pozdrawim wszystkich użytkowników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rys46 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 :Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witamy serdecznie zapoznaj sie z tematem spocików w Twoim rejonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duli27 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam wszystkich sympatyków najlepszego autka na ziemi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba25 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 witam wszystkich a4-ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minor Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów, w szczególności tych z okolic Trójmiasta. Pozdro !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpidron Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam wszystkich W najblizszym czasie stane sie mam nadzieje szczesliwym posiadaczem A4 stad moja obecnosc. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 witam , wpadnij do nas na spoty do Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuNDaY Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam wszystkich z Poznania i okolic Pozdrawiamy SuNDaY i jego "Groszek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 witam i zapraszam na spoty do Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi