Bartolo Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Jako, że jestem Nowy chciałem się przywitac i pozdrawić wszystkich. Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phlup Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Zielona Góra. Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witaj na forum Zapraszamy na spociki Krakowskie co Niedziele do Galerii Kazimierz o godzinie 18-stej parking-dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krieger Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam wszystkich! Nazywam się Grzesiek, właściwie przymierzam się dopiero do zakupu a4 i mam nadzieję,że to forum pomoże mi wyjaśnić parę spraw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodniak Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 czesc. właśnie zmieniam b4 na a4. mam nadzieje ze uzyskam tu duuuzo potrzebnych mi informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 W temacie audi dopiero raczkujący Mój nowy nabytek - audi a4 Avant (B5) 1,8l 1997r. Zdjęcia wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polek27 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam Wszystkich, jestem Paweł i posiadam Audi a4 Avant 1.9 tdi 115KM 2000r. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian24 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem forum i w bliskiej przyszłości także nowego samochodu. Na razie jestem w trakcie poszukiwań B5 1.9 TDI najlepiej avant. I myślę ze na forum dowiem sie na co zwracać uwagę przy kupnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 witamy Damian zapraszamy do aktywneg uczestnictwa na forum pozdrawiam Osa PS: jak kupisz brykę, daj znać, zrobimy jakiegoś spota, ja jestem z okolic Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDI Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam Pozdrowienia dla fanów audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi