Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Witamy serdecznie na forum i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa zajrzyj także na forum główne do działu Zlociki i Spociki jak również pochwal się nam swoim samochodem w dziale Moja A4 pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Witamy serdecznie w klubie i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa poczytaj forum, napewno pomoże Ci w dokonaniu najlepszego wyboru przy zakupie A4 pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Witamy serdecznie na forum i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa zajrzyj także na forum główne do działu Zlociki i Spociki jak również pochwal się nam swoim samochodem w dziale Moja A4 pozdrawiam Osa
daro_mayday Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 witam. nazywam sie daro i jestem spod Mrągowa. jestem szczesliwym posiadaczem A6 avant 2.6 sline. pozdawiam posiadaczy wladcow pierscieni
Gość osetti Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Cześć Daro witamy na forum pozdr. Osa
c4rter Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 siema chłopaki....ja na razie jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem audiczki, ale chętnie się poprzysłuc**je żeby wiedzieć jaką kupić wiadomo marzy się s4
Rekomendowane odpowiedzi