Dino13 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Witam jestem tu NOWY , to moje pierwsze audi. A4 2,8 . pozdrawiam i jak wszystko ogarnę to się odezwę i zobaczycie moje cudo
LukaszCq Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Witam, Co prawda nie posiadam jeszcze A4 ale mam nadzieje że do wiosny zostanę jej szczęśliwym właścicielem :> Tak więc zarejestrowałem się aby dowiedzieć się co nieco. Pozdro 4all
Ratel Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Witam, Na Wasze forum trafiłem z powodu chęci zakupu na wiosnę S4 B5 i odrobienia do tego czasu pracy domowej. Chcę się dowiedzieć szczegółów użytkowania tego modelu, jego dobrych i złych stronach. Aktualnie jeżdżę BMW E30 318is, coupe, podrasowany do 157 KM (wałki Schnitzer, komputer), zawiecha Weitec (bez obniżenia), wydech Supersprint poza tym pełen oryginał na oryginalnych częściach. Ale trochę mało mocy, szukam czegoś w granicach 250 KM i najlepiej napędem na 4 kółka. Wybór chyba padnie na S4 (chociaż szkoda, że nie ma coupe) Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam
pampers44 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Witam wszystkich klubowiczów. Nie mam jeszcze własnego A4 ale do wiosny mam nadzieję kupić.Pozdrowionka.
Rekomendowane odpowiedzi