rebbel Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich! Jestem Wojtek, mam 27l, i właśnie dołączam do szczęśliwego grona posiadaczy A4'ek Avancik 1.9TDi z 2001 roku juz czeka na dobór, a tymczasem ja sobie szperam i uczę się nowej zabawki Pozdrawiam! rebbel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cesarzkl Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 witam wszystkich maniaków a4 na codzień poruszam sie a4b6 avant 2,5 ,nie lubie jak ktoś mnie wyprzedza hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 siemka i zapraszamy na spociki warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok25 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 WITAM WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoschYZ Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witamy serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witamy serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel64 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Cześć mam na imię Paweł. Mam 44 lata i jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 od 5 miesięcy. Cieszę się, że dowiedziałem się o tym forum. Mam nadzieję, że będąc uczestnikiem tego forum będę mógł szukać pomocy lub jeżeli będę w stanie, również pomóc. To wszystko o mnie;-) pozdrawiam wszystkich uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi