Dzo-Dzo Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witam kolege z granic czestochowy wpadnij dzis na spot pod obi godzina 17.00 sta
Gość son_czwa Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Serdecznie witam i oczywiście zapraszam na Spoty Częstochowskie!
Gość NUTI Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witamy w Klubie zapraszamy na spoty
Krychek Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witam wszystkich Jestem nowym użytkownikiem z Gdyni i mam A4 (B5) 2.8 v6 quattro avant z 1997 r. Forum przegladam dopiero od niedawna bo autko tez mam od niedawna... Ale witam wszystkich
gawel1999 Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 witam wszystkich uzytkownikow jestem jednym z nich od okolo miesiaca. jestem z elblaga i jak bym cos pisal nie tak to piszcie:) do tej pory jestem zadowolony z autka, jak i z tej strony na ktorej jest mnostwo przydatnych info. pozdrawiam
gosiek82 Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witam. Mieszkam w Ustrzykach Dolnch. Od miesiaca posiadam A4 1.8 1995r. Pozdrawiam :th:
marinero Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Powitac kolege i zapraszamy do czynnego udzialu w forum!!
marinero Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Powital kolege!! szerokosci na forum!!
Gość Mateusz.olma Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witam jestem posiadaczem ciemnozielonej a4 z silnikiem 1.9 tdi (1Z),jestem z okolic Bielska-Bialej,a pracuje w Weronie,i wlasnie dla tego zdecydowalem sie na taki a nie inny samochod bo ma mi sluzyc do przemieszczania sie po europie,a wiem ze audi to dobra marka bo wczesniej mialem 80 b3 w automacie tylko ze z silnikiem 1.8 benzyna,wiec troche szlo po kieszenie niestety,Mam nadzieje ze ta a4 mi da satysfakcje jeszcze lepsza,bo na tamtej b3 sie nie zawiodlem nigdy.Pozdrawiam
Gość rob Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 witamy, z z pewnością będziesz zadowolony :th:
Rekomendowane odpowiedzi