Yelo Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam, zachęcam do aktywności na forum
Yelo Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam, zachęcam do aktywności na forum
team-am Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem VW Golf V 2.0TDI BKD. Zastanawiam sie nad zmiana na Audi A5 dlatego tutaj jestem i chetnie dowiem sie czegos wiecej o tym autku Pozdrawiam
Darecky Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jestem fanem ale zycie czasami pisze inne scenariusze. Obecnie pomykam Borą TDI 90 KM z ktorej jestem bardzo zadowolony. Jak zmienie to na upatrzona A4 w wersji przed "trapezem" na przedzie Jakos wole A6 w nowej budzie niz A4...takie moje male zboczenie Pozdrawiam. Darek
?asuch Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Część wszystkim, Zarejestrowałem się na forum bo od jakiegoś czsu chodzi mi po głowie kupno a4 coś ok 98-00. W tej chwili męczę się na co dzień w astrze ale za to na weekendy mam zudowna zabawkę 4x4 na bazie gaza69, merca i nissana patrola. Myślę, że znajdę tu odpowiedzi na wiele pytań. Pzdr, Maciek.
Rekomendowane odpowiedzi