angela Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
edmund47 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam wszystkich! Nazywam sie Mateusz i jestem z Lublina jak widać. Znudził mi się już mój Ford i szukam czegoś co jest mniej awaryjne i żeby rdzy nie posiadało a jak jeszcze napęd na dwie ośki będzie to już calkiem będe szczęśliwy no i silnik diesla koniecznie... Pozdrawiam chwilowo z Porto w Portugalii
Zoltar Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Na tak wysoce merytorycznym forum warto być
darekko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 WItajcie, Woze sie traktorkiem A4 TDi 90KM chwilowo 1000 km na polnoc od Szczecina w zasniezonej Norwegii. Cwicze drifty Pozdrawiam klubowiczow
mcm Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witamy po powrocie zapraszamy na spoty lubelskie info poniżej: http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_lubelskie_1_marca_2008_niedziela_godz1500_plac_zamkowy-t240.0.html
Rekomendowane odpowiedzi