rafal9114 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam zacznę od tego, że dopiero poszukuje audi. Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ wiem, że dowiem się o ukrytych wadach danego modelu i nie wbije się w koszta, których będę żałował. Wiem ze dołączę do grona szczęśliwych posiadaczy tego cuda Pozdrawiam. PS dane dotyczące auta są fikcyjne. Po zakupie wszystko ureguluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wego Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam . Jestem nowym posiadaczem Audi A4 - B5 - 1,8 T . Mam nadzieję, że dużo tematów na tym forum mnie zainteresuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witamy http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_3m_kazda_sroda_godz_2000_koniec_parkingu_pod_ch_matarnia_gdansk-t584.4230.html Zajrzyj tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekp Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam miłośników audi Jestem właścicielem audi A4 Avant AFN. Loguje się na forum, żeby lepiej poznać wady i zalety mojego auta oraz znaleć odpowiedź na wiele pytań, które przynosi eksploatacja tego bardzo przyjemnego pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galu2 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 witam serdecznie posiadam Audi A4 2.5TDi z listopada 2001 roku od września 2008r. automat 155KM były już przgody ze skrzynią, więc warto zarejestrować się na forum poświęconym temu autku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi