B.a.r.t. Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi, jest to moj pierwszy dzien na forum i mam nadzieje ze bede pisal i czytal jak najmniej o usterkach w moim jaki w waszych autach, czego sobie i Wam zycze Bartek.
endrju79 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam wszystkich... od dwoch tygodni jestem posiadaczem audi a4 avant 1.9tdi quattro 1996r. składam ją do kupy i mam nadzieje ze dowiem się czegoś interesującego na temat tego samochodu od klubowiczów.
Wafer Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam Jestem nowym użytkownikiem, planuję kupić A4 w wersji B5, mam nadzieję że mnie jak najbardziej do niego przekonacie gdyż decyzja jeszcze nie zapadła, na forum zarejstrowałem się puki co w celu poczytania opinie uzytkownikow o tych samochodzikach, sprawdzeniu na co warto patrzeć przy zakupie itp. Bede wdzieczny jak ktoś wypisze wady i zalety FWD i Quattro gdyz nie wiem co wybrac Pozdrawiam.
bucha Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 cześć Fajnie dołączyć do Was jestem bucha i mam szarą perełeczkę B6 w avancie z mega oszczędnym silniczkiem 1,9 131 kucy (pobijam rekordy w jak najmniejszym spalaniu ) Do tej pory rekord to ponad 1680 km na baku (policzone jako suma kilometrów przejechanych od "nalania do pełna" oraz ilości kilometrów które zostały do zrobienia na baku) Pozdrawiam Wszystkich
halo Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam wszystkich gorąco. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi`ka A4 96r. Jak na razie to tylko trzaskam kilometry i oby nadal tak było .
Rekomendowane odpowiedzi