HarryH Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam wszystkich, dzięki temu forum stałem sie posiadaczem czarnego Avanta 1.8T AEB z 98r. Jestem bardzo zadowolony z tego autka!!! Pozdrawiam wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenspike Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam, Od dwoch dni posiadam niunke b5+2.6abc+lpg avant, jak narazie idzie ladnie, tylko jak to po kupnie trzeba troche jeszcze dolozyc aby niunka wozila jak nalezy pozdr. i wesolych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macu85 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam Wszystkich Klubowiczów. Mam na Imię Marek , wczoraj stałem się posiadaczem Audi A4 Kombi B5 Avant 2000r. Pozdrawiam Wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desto111 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam wszystkich forumowiczow. Mam na imie Lukasz mieszkam w Chorzowie, pracuje jako informatyk a moja pasja jest fotografia. bardzo czesto fotografuje samochody. obecnie jezdze Vectra B 2.0DTL lecz teraz przymierzam sie do zakupu a4 1.9TDI w automacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witamy na forum zapraszam na spoty krakowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_M-cz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam Panie i Panów! Pochodze z Międzyrzecza niedaleko Gorzowa Wlkp. Posiadaczem Audiczki jest mój ojciec ale staram sie od nią dbać jak tylko mogę. Za niedługo skończe 16 lat. Myślę że mój wiek nie wpłynie na kontakt z innymi użytkownikami. Mam nadzieje że się czegoś nauczę od starszych kolegów. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIKOłAJ 44 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 WITAM WSZYSTKICH POSIADACZY A4 :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam I wyłącz Caps Lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RS4DEVIL Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam wszystkich klubowiczow! Jestem zadowolony ze poznalem te strone i mam nadzieje ze bedzie to bardzo owocna znajomosc. Jezdzilem dotychczas A4 1,9 TDI 2000r, 115KM AVANT[AJM] i znam ten samochod dosc dobrze poniewaz wiele razy go sam naprawialem. Takze jesli macie jakies pytania dotyczace napraw lub problemow to chetnie pomoge...Posiadam rowniez conieco czesci do tego samochodu... Obecnie jezdze A4 2,0 TDI 2007r. 170KM S-Line, takze AVANT w kolorze Bialym. Ten samochod jest nowy zatem jeszcze nie mialem okazji cos przy nim robic... Pozdrawiam wszystkich. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 witam i gratuluję zakupu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 witam i życzę udanego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 witaj kolego czekamy na fotki auta w dziale do tego przeznaczonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi