mike322 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Cześć wszystkim! Mam na imię Michał i wkrótce przymierzam się do zakupu A4. Mam nadzieję, że na tym oto forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania Pozdrawiam serdecznie!
bubka7 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 witam użytkowników forum.mam audi a4 avant 1.9TDI quattro 110km z 98r.jestem z Brzeszcz(to takie miasteczko pare kilometrów od Oświęcimia).pozdrawiam
RustyCain Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam serdecznie W dość niecodziennych okolicznościach się tu znajduję. Miałem - tak w czasie przeszłym moją cudną, zadbaną audiczkę i dziś mi gościu walnął czołówkę zjechał na mój pas i centralnie przywalił...... cały przód skasowany...pewnie pójdzie do kasacji . Dobrze, że nikt nie był poważnie ranny, tylko pasażer tamtego auta w szybę głową przywalił... a jechałem z rodzicami ;( bo jakby coś się im stało to bym dziadka za****ł. I teraz jestem na lodzie i czekam na rozwój wydarzeń.... Chcę moją niunię z powrotem Musiałem się komuś wyżalić a tu mnie chyba najbardziej mnie zrozumiecie
Rekomendowane odpowiedzi