okero Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam wszystkich użytkowników tego forum/klubu Mam na imie Jarek , jestem z Warszawy, obecnie posiadam BMW E39 528 które właśnie sprzedaje i powoli szukam pięknego A4 B5 1,9TDI w Avancie. Byłem juz u was zarejestrowanym użytkownikiem forum ze 2 lata temu czyli mniej wiecej na początku istnienia tego klubu ale potem niezaglądałem tutaj chyba z rok i moje konto sie skasowało :> Myśle że teraz to nadrobie i sie poprawie przede wszystkim dlatego że klamka zapadła i tak jak napisałem powyżej szukam ładniutkiego Avancika w dieslu Pozdrawiam wszystkich władców pierścieni :>
shatter Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam, zastanawiam sie nad zakupem audi i slyszalem ze tutaj znajde wszystko o tych autach. Pozdrawiam.
7ka Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 witam mam na imie Krzysiek jestem z Warszawy,obecnie posiadam BMW 740i ale niestety musze ja sprzedac i mam zamiar kupic A4 Benzynke,raczej tylko 4 cylindry i nawazniejsze zeby miala klime,i nie zielony kolorek.. o co najwazniejsze to stan auta ktory mnie zadowoli.. a ja jestem strasznie wybredny pozdrawiam i zaczynam czytac lekture :>
Rekomendowane odpowiedzi