rokol Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam prezesa , Moderatorów oraz wszystkich użytkowników dziękuje wszystkim za stworzenie tego forum na pewno jest ono bardzo pomocne w wielu problemach . Dziękuje również że mogłem do niego przystąpić .
wojtek622 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 [Kartuzy] Witam wszystkich i pozdrawiam.Nie jestem mechanikiem, ale lubię sam naprawiać swoje samochody. mam w tym trochę doświadczenia i chętnie się z tym podzielę. Od niedawna jeżdżę A4 z silnikiem 1,6 AHL i szukam materiałów, porad na temat wymiany rozrządu.
truckmaniac Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Dziwna nazwa jak na powitanie Witaj na Forum
bartlomeo_pn Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam wszystkich członków tego forum i miłośników marki Audi A4. Jestem użytkownikiem drugiego samochodu tej marki, piszę z Poznania i z pewnością odczuwam sentyment do tego samochodu. Mam nadzieję że serwis ten umożliwi mi dostęp do wielu informacji związanych z pracami modernizacyjno / remontowymi, pomimo że nie posiadam smykałki majsterkowicza i uwielbiam mieć czyste ręce. Ale może coś kiedyś naprawię... Bartlomeo_pn
Rekomendowane odpowiedzi