pan42 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jestem wprawdzie właścicielem A6C6, ale łączy nas silnik BLB. Jestem przekonany, że udział w Waszym forum da mi sporo wiedzy na temat eksploatacji i usterek tego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam! Mam na imę Darek, mam 19 lat, studiuję zarządzanie. Od zawsze interesowałem się smaochodami marki AUDI. Właśnie kupiłem swoje pierwsze Audi A4 (B5 z 1996r). Postanowiłem zarejestrować się na forum, żeby dowiedzieć się cyegoś więcej na temat tego modelu, w rayie problemów uzyskać pomoc i w miarę możliwości pomóc innym. Kupione dzisiaj Audi to mój pierwszy samochód, mam nadzieję, że będzie się dobrye sprawował. Teraz trochę o moim egzemplarzu: A4 B5 Avant 08/1996 1.9 TDI 110KM(Chip 131KM) Zielona butelka Klimatyzacja automatzczna Tempomat 4x Airbag el. szyby przednie el lusterka Kupiony z pierwszej ręki w Niemczech, przebieg 200.000KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZ Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Właśnie oddałem w dobre ręce (pozbyłem się) Yankesa i spróbuję zawrzeć znajomość z młodą A4. Mam nadzieję znaleźć na tym Forum wsparcie przed dokonaniem (oby) trafnego wyboru. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 strzałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi