tomdaro Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Witam, właśnie nabyłem A4 i postanowiłem się przyłączyć do forum:) :>
Pienio Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Jeszcze nie mam auta z rodziny Audii, ale jestem zainteresowany kupnem
koziol24 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Jestem z Gdańska. Niedawno stałem się właścicielem Golfa MK5 i rozglądam się po forach samochodowych w poszukiwaniu informacji na temat polecanych ludzi u których warto wgrać nową mapkę silnika w okolicy 3miasta
wenon Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Witam jestem nowy na forum. od 3 lat poruszam sie jedyna marka jaką jest audi a mianowicie 80 b4 1Z. autko mnie niegdy nie zawiodło, sprawuje się świetnie ale poprostu już zaczyna mi sie nudzić wieć zaczołem myśleć nad zmianą na A4 prawdopodobnie też z silnikiem Diesla ewentualnie 1.8T. ale czas pokaże co sie trafi.
ppone Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Witam. Jak na razie nie mam Audi aczkolwiek zamierzam kupić A4 w dieslu i to forum mam nadzieje pomoże mi pogłębić moja wiedzę o tym, a link do forum dostałem od przyjaciela który jest już tutaj bywalcem . Mam 29lat i pracuje w biznesie motoryzacyjnym. Pozdrawiam wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi