nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
demonik Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Czołem. Mam na imię Dominik i obecnie jeżdżę VW Passat'em, 1999r, 1.6l 101 KM. W przyszłym roku planuję wymianę wysłużonego Passtat'a na młodszy model, bądź na A4. Zarejestrowałem się, aby zebrać wystarczająco danych i w momencie zakupu czuć się pewniej. Nie znam się na mechanice, ale chłonę wiedzę jak gąbka :> Póki co stawiam na benzyniaki, szczególnie 1.8T zarówno w wersjach 150KM jak i 190KM (A4). Roczniki z końcówek serii poprzednich generacji (2004-2005). Nie mam zaufania do pierwszych egzemplarzy nowego modelu. Samochód musi dawać mi radość z jazdy zarówno w czasie samotnej jazdy jak i w trasie z rodziną na pokładzie i bagażami po dach. Dość wyłączania klimy, aby zyskać na mocy ! Komfort podczas wyprzedzania zamiast stresu... Tego oczekuję. Forum będę wertował w poszukiwaniu "zad i walet" różnych silników, możliwymi problemami w czasie eksploatacji oraz za dobrymi radami przy oglądaniu auta. Pozdrawiam! Dominik
yaro80 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Witam serdecznie. Na codzien jezdze A6 4.2 quattro Avant (300PS). Mam ogromne checi kupna A4 1.8T lub 2.8 oczywiscie quattro i sprobowania swoich sil w amatorskich rajdach KJSach. Mam nadzieje ze ogromna wiedza jaka dysponuja klubowicze pomoze mi w realizacji mjego pomyslu.Pozdrawiam yaro80
nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
Rekomendowane odpowiedzi