miziaki12 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Dołączam do forum by pogłębić swoją niewielką wiedzę o moim A-4
nike21 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
ubot Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam wszystkich . W ostatnim czasie kupiłem audi a4 . Mam nadzieję że na tym forum dowiem się wielu interesujących mnie informacji . POZDRAWIAM!! :>
ad3k Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczow :> Przemieszczam sie narazie Seacikiem ale bedzie robiona zmiana na A4 piekne autka i z checia dowiem sie na ich temat ciekawych rzeczy. pozdro :>
nike21 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
svenmartinek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam wszystkich. Jestem w trakcie poszukiwania swojej a-4. Będzie to moje drugie autko, wcześniej jeździłem Mazdą MX-5 z 2002r- piękne auto, ale teraz chciałbym postawić na większą dozę komfortu oraz przestrzeni, stąd a-czwórka:). Jeszcze raz witam wszystkich:)!
tomasz.1100 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 własnie kupiłem a4 ;]..to sie zalogowałem ;].pozd
Rekomendowane odpowiedzi