Kolkov Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na pokładze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na pokładze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solaris1984 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam wszystkich fanów Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz288 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam wszystkich na forum. Mam nadzieję, iż uda mi się uzyskać z tego forum kilka pomocnych informacji potrzebnych przy zakupie A4. Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cali Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Cześć jestem ze Starachowic od tygodnia jestem właścicielem A4 2.6 z 95r nie zmieniam aut często więc mam nadzieje że pojeżdże tym autem długo. Na początek musze powiedzieć że świetna stronka ale strasznie ciężko mi było się tu wogóle przywitać odszukać nasza klasa jest prosta i może dlatego ma tak dużo zwolenników. Jeżeli chodzi o moje audi mam nadzieje że dostane wiele cennych wskazówek w razie awarii. Może jeżdzi ktoś na gazie takim audi poj. 2.6 bo chciałbym założyć i dowiedzieć sie jak chodzi????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo33 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam wszystkich na forum! Mam nadzieje, ze duzo przydatnych rzeczy dowiem sie na tym forum i otrzymam w razie problemow pomoc;))) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi