Kempes_1985 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Witam. Mam na imię Dominik jestem ze Świecia n/W w Kuj-Pom. Nie dalej jak wczoraj kupiłem swoje pierwsze A4 i zarazem pierwszego benzyniaka ( przedtem miałem 2 Diesle). Jest to benzyna 1,8 125 KM z 2000 roku niestety jeszcze nie wiem jakie oznaczenie silnika ale postaram się to znaleźć. Mam nadzieję, że na forum znajdę wszystkie niezbędne informacje. Pozdrawiam Kempes_1985
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
odeen Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Witam Was wszystkich serdecznie Jak kultura nakazuje pisze tego post'a aby nieco przybliżyć Wam moją osobę. Na dzień dzisiejszy jestem własicielem Audi TT MK1 180KM seryjnie - przerobionego na "nieco" więcej. Zaglądam tutaj do Was na forum aby uzyskać trochę informacji na temat A4 - kto wie może w końcu przyjdzie czas na zamianę najlepszego coupe wyprodukowanego przez Audi na coć większego. Pozdrawiam *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
Rekomendowane odpowiedzi