nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
ramzi0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Nie jestem jeszcze właścicielem A4 ale mam zamiar zakupić. Ma to być A4 z 2005 r. B7 w avancie 1.9 TDI 115 KM. 149tys km i zarejestrowane w kraju. Proszę przy okazji o rady przed zakupem. Pozdrawiam.
Gregory79 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Właśnie zostałem właścicielem B7 z 2006 roku z 1.9 Tdi Avant. Piękna maszyna... Początkowo miało być A3 8P Sportback lecz to A4 zostanie w garażu. Kawał niemieckiej motoryzacji... Poprzedni francuz pozostawił marne wspomnienia. TDI Performance!!
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
pilot82 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Hej - mam na imię Waldek. Obecnie zarabiam na audicę zapisałem się tu aby zorientować się na co zwrócić uwagę przy kupnie... cena jaką mam zamiar zapłacić to około 30 tys PLN. Za każdą pomoc będę wdzięczny...samochód planuję kupić po przyjeździe do kraju w okolicy kwietnia maja... Pochodzę z Jasła - miasto na południowym wschodzie w woj. podkarpackim. Pozdrawiam wszystkich. *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Rekomendowane odpowiedzi