turbobastard Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 witam szanownych forumowiczow, na wstepie mam takie pytanie czy ktos moglby mi powiedziec gdzie ja sie dowiem jaki typ silnika posiadam? tyle co ja wiem to ze to jest tdi 1.9 z 1997 roku. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
marosz555 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow! :-) Właśnie mam zamiar zostać posiadaczem OOOO A4, wiec postanowilem wstapic w Wasze progi z nadzieja, ze znajde tu porady i odpowiedzi na kilka nurtujących mnie pytań.
elektron169 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich !! Mam na imię Marcin, jestem z Szecina. Posiadam AUDI A4 1,8 1996 roku. smiley [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
krzysss Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich, Stałem się właśnie szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant 3,0 TDI Quatro. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi