akjam Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witamy na forum Zapraszamy na spoty... http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_katowice_i_okolice_info_1_post-t85081.0.html
TTter Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Forumowiczów......
cyp3k Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam, mam na imię Cyprian.Na chwilę aktualną jeżdżę Oplem Omegą ale... jednak sentyment do marki Audi robi swoje. Poszukuję ładnego A4 najlepiej w TD i 00r. :-) [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
bacco Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam Na imię mi Jakub, ale można do mnie mówić Kuba, posiadam VW Golfa mk3 GTI 16V Colour Concept, ale że myślę nad innym samochodem zawitałem na to forum. Marzy mi się B5 quattro z silnikiem 1,8 T wersja po lifcie i mam nadzieje, że na tym forum dowiem się wielu ciekawych i pomocnych rzeczy, które będą mi służyć przy kupnie jak i późniejszym użytkowaniu samochodu. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi