DDZawiercie Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam jestem nowym forumowiczem i zarazem nowym posiadaczem Audi A4.
Edward1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Cześć.Jestem nowym forumowiczem.Posiadam A4 od 2 lat.Bardzo często sam naprawim swoje autko.Potrzebuje nieraz jakichś porad.Myśe że mnie nie zawiedziecie.Z góry dziękuje [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Delikwent Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Cześć wszystkim Nie mam jeszcze A4 ale myślę o nim. Jeżdżę Sharan-em Pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
sandstorm Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pozdrawiam wszystkich i licze na mila zabawe w dobrym towarzystwie:)
ArassA4 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam serdecznie Audi A4 klub Polska, jak i wszystkich użytkowników :> Sprawiłem sobie nie dawno Audi, tak wiec postanowiłem odrazu sie zarejestrowac:) [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
blr Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam Audi A4 klub Polska, również wszystkich użytkowników. Jestem posiadaczem Audi A4, wiec postanowiłem zarejestrować się. Pozdrawiam
papa Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 WITAM I POZDRAWIAM UCZESTNIKOW CLUBU A4 CZUJE SIE ZASZCZYCONY JAKO JEGO NOWY CZLONEK. PAPA. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich oraz nie pisz dużymi literami, bo to oznacza krzyk.Po drugie to nie jest Club tylko Klub[/mod]
rollo Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam wszystkich miłośników A czwórek
Rekomendowane odpowiedzi