GB13 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich Klubowiczow Posiadam Audi A4 B7 z silnikiem 2.0T fsi i skrzynia manual 6-tka. (..) Dziekuje i pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
szefoss Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam jestem z okolic Krakowa jestem świeżo upieczonym posiadaczem piaskowej a4ki 2.5 TDI w sedanie
Krupski Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam jestem z rzeszowa i mysle kupic Audi a4 lub a6 dlatego rejestruje sie na stronie aby zasięgnać informacji na temat kultowego juz samochodu Audi a4 b5 Avant
najlepszego Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Mam inne autka niż audi ,ale potrzeba mi paru informacjii o a4 które stoi mi na kanale. Pozdro. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
kashu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Mam A4 od tygodnia i miejmy nadzieje tu znajde wszystko co bedzie mi potrzebne
lojes Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam. Bardzo się ciesze z dołączenia do forum. Nie jestem jeszcze posiadaczem A4 ale trwają prace nad zmienieniem tego stanu i mam nadzieje na szybkie uzupełnienie mojego profilu o jakąś śliczną A4. Pozdrawiam wszystkich
Wunio Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Serwus Panie i Panowie. W telegraficznym skrocie - A4 2.5 TDI V6, rok 99, kupiony od brata narzeczonej. Samochod sprowadzony przez Nas w 2005 rok z Austrii, od pierwszego wlascicela. Aktualnie pukniete 290 k km. Chodzi jak zegarek szwajcarski, ale do zrobienia termostat i 2 wachacze - lewy przod!
Rekomendowane odpowiedzi