bzykol_bzo Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam wszystkich fanow i posiadaczy "Audiczek" jestem nowy tutaj wiec prosze o okres wyrozumialosci oraz aklimatyzacji Moje auto to Audi A4 kombi 98 rok, 1.8 T !! Pozdro
zava Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 witam, powodem mojej rejestracji na forum jest chec zakupu A4 b6 lub b7, o forum dowiedzialem sie z innego forum o zakupie aut bezywpadkowych, gdzie była referencja do importerów z tego forum mam nadzieje, ze zostana szczesliwym posiadaczem i bede mogl wiecej udzialac sie na forum. pozdrawiam maniek PS acha jestem pod wrazeniem organizacji forum, zwlaszcza zwracanie uwagi na opisywanie tematow postow, ciekawe posty o polecanych sprzedawcach na mobile.de i w polsce - naprawde bardzo praktyczne...
playtech Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem nowo nabytego audi A4 B5 1.9TDI 110KM i znalazłem się na tym forum w celu uzyskania lepszych informacji oraz podzielenia się nimi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi