impreza7777 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Warszawa,witam wszystkich forumowiczów i serdecznie pozdrawiam.Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokrata Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam Wszystkich Serdecznie... I biorę się za lekturę tego forum, bo widzę ze wiedza jego jest ogromna a ilość stron do przeczytania przerażająca. pozdro [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbertAbu Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 witam Państwa serdecznie.. mysle ze bedzie sie nam dobrze współpracowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat1906 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam wszystkich, obecnie jestem na kupnie A4 B6 i mam nadzieje że forum pozwoli mi dowiedzieć się coś więcej o pewnych modelach. pozdrawiam pat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznapol Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 witam, zapewne znajdę to odpowiedzi na nurtujące pytania [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Na pewno, przyjedź na spota to dowiesz się wszystkie, oblookasz autka Każdy wtorek, galeria kazimierz godz.19 , no chyba że akurat jedziemy na lotnisko lub gokarty, szczegóły zawsze są tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_krakowskiewtorek_1900_galeria_kazimierzparking_dach-t23938.0.html;msg1575620#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker579 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jestem nowy i mam nadzieje będę wstanie znaleźć dużo bardzo potrzebnych informacji na temat mojego samochodu. Jestem Posiadaczem od tygodnia audi a4 1.9 tdi 90km 66kw. Wkrótce wrzucę zdjęcia swojego samochodu.. pozdrawiam. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi