qeza Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam wszystich . Mam wielką nadzieję znaleźć swoje 4 oooo. Qeza
Rykoo87 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam. Jestem nowym użytkownikiem i nie posiadam mojego wymażonego Audi :> ale już nie długo. Po wakacjach mam zamiar wreszcie sprawić sobie A4 i dlatego też postanowiłem dołączyć do forum aby zasięgnąć rozstrzygnąć gnębiące mnie wątpliwości . Pozdrawiam.
lebster Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam wszystkich, pozdrowienia z irlandii. Nasze audi przywiezlismy z Manchesteru 2 tyg temu, duzo nerwow ale wszystko sie udalo. Przesiadka z fiesty mkIII 1.1 :>. Jedyny minus to to, ze nie bedziemy mogli jej zabrac do polski, bo kierownica po zlej stronie.
freshgrup Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Knurów Witam klubowiczów Audi od 7 dni jestem posiadaczem Rudej A4 i jestem zadowolony . zarejestrowałem sie tu bo zapewne dowiem sie Duzo o tym samochodzie i zapewne jak będe miał jakiś problemy z nim to tu sie dowiem wszystkiego . Pozdrawiam
angela Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
angela Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
Rekomendowane odpowiedzi