Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pilot i alarm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego dnia wpadłem na genialny pomysł. Otóż rozłożyłem działający kluczyk, żeby zobaczyć czy tam są 2 baterie czy jedna. Potrzebna mi była ta wiadomość do drugiego kluczyka który mi nie działa. I po złożeniu dobrego kluczyka, przestał działać pilocik. Samochód zamknięty, więc otwieram manualnie przekręcając kluczyk. I nagle włącza się alarm. Przekręcałem kluczyk zamykając i otwierając (przy wyjącym alarmie).

Alarm wyłączył się jakoś. Następnego dnia zaczął działać pilocik kluczyka. Niestety niema piknięcia włączania alarmu, tylko zamykają się drzwi. Co z tym fantem zrobić, żeby mieć znów alarm?

Opublikowano

Pasuje podpiąc kompa i skasowac błedy :wink:

Opublikowano

a czy to normalne, że po wyjęciu i włożeniu baterii pilot przestał działać na dzień?

Opublikowano
a czy to normalne, że po wyjęciu i włożeniu baterii pilot przestał działać na dzień?

Pasuje sprawdzić w KOMFORCIE ile masz kluczykow dopasowanych , opis masz na FORUM

Opublikowano

Gdzie na forum? Jakoś lipnie szukam.

Opublikowano

Tak samo miałem u siebie-po wyjęciu baterii pilot nie działał-włożyłem go do stacyjki jednocześnie przekręciłem i naciskałem przyciski na pilocie i moduł komfortu "przypomniał" sobie pilota:wink: