_Darek_ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pewnego dnia wpadłem na genialny pomysł. Otóż rozłożyłem działający kluczyk, żeby zobaczyć czy tam są 2 baterie czy jedna. Potrzebna mi była ta wiadomość do drugiego kluczyka który mi nie działa. I po złożeniu dobrego kluczyka, przestał działać pilocik. Samochód zamknięty, więc otwieram manualnie przekręcając kluczyk. I nagle włącza się alarm. Przekręcałem kluczyk zamykając i otwierając (przy wyjącym alarmie). Alarm wyłączył się jakoś. Następnego dnia zaczął działać pilocik kluczyka. Niestety niema piknięcia włączania alarmu, tylko zamykają się drzwi. Co z tym fantem zrobić, żeby mieć znów alarm?
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pasuje podpiąc kompa i skasowac błedy
_Darek_ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 a czy to normalne, że po wyjęciu i włożeniu baterii pilot przestał działać na dzień?
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 a czy to normalne, że po wyjęciu i włożeniu baterii pilot przestał działać na dzień? Pasuje sprawdzić w KOMFORCIE ile masz kluczykow dopasowanych , opis masz na FORUM
_Darek_ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gdzie na forum? Jakoś lipnie szukam.
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gdzie na forum? Jakoś lipnie szukam. Choćby tu ---> http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-dopasowanie-pilotow-centralnego-zamka-alarmu-60091/
bojan167 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 a czy to normalne, że po wyjęciu i włożeniu baterii pilot przestał działać na dzień? Tak samo miałem u siebie-po wyjęciu baterii pilot nie działał-włożyłem go do stacyjki jednocześnie przekręciłem i naciskałem przyciski na pilocie i moduł komfortu "przypomniał" sobie pilota:wink:
Rekomendowane odpowiedzi