Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Radio gamma funkcja galla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obiecane linki.

zeskanowana instrukcja 6,9MB:

http://nietykalni.eu/audi/GammaCC0001.pdf

zeskanowana instrukcja z rozpoznanym tekstem (OCR) waży troche mniej 0,3MB, ale moga wystepowac drobne literowki. Jesli ktos jakas znajdzie prosze o info:

http://nietykalni.eu/audi/audi-gamma.pdf

Opublikowano

Ja chciałem wrzucuć, ale miałem małe problemy z łączem i dopiero teraz mam neta w domciu ;)

Opublikowano

Podepne sie pod temacik bo kurde nie rozumiem ustawień w navi i jest tam też galla , są to ukryte opcje navi więc w instrukcji raczej nic nie bedzie o tym

screenhunter1oz3.th.jpg

Na focie jest Gala change = 0 tu moge zmieniać od off do 5 , nie rozumiem co zmieniam .

Equalizing change zawsze jest na off też skala od off do 5 ale zawsze po restarcie wraca na off , co to qwa jest wie ktoś ?

Opublikowano
Na focie jest Gala change = 0 tu moge zmieniać od off do 5 , nie rozumiem co zmieniam

galavk8.jpg

Zmieniasz "wrażliwość" systemu GALA : speed-sensitive volume compensation (SVC)

(ciekawostka : jeśli masz BOSE, to nie da się tego wyłączyć, trzeba robić jakieś machlojki z kablami, bo jest to kontrolowane przez AudioPilota

http://b6s4.com/tsb/audi.tb.91-04-17.pdf )

powered by google

Opublikowano

Sprawdze jutro czy da sie off.

[ Dodano: 31-12-2006, 14:51 ]

Off sie da ale czy jest to naprawde wył to nie wiem niby nie słychać różnicy.

A co to jest Equalizing change ? hmm

Opublikowano

Rozszyfrowałem już działanie wszystkich funkcji związanych z GALLA i TP :053:

Mam jeszcze jedno pytanie, które już wcześniej zadawałem:

Czy to co jest między przyciskami "góra" "dół" to dioda i jeśli tak to czy ona się Wam kiedykolwiek zapaliła? i kiedy?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

a jesli mam wszystko dobrze podlaczone kabel tez.sprawdzam 2 czy gala dziala pisze off to mozna ja jakos wlaczyc tym potencjometrem co pisze gala czy to jest wina tego kabelka hmm??

Opublikowano

W drugim poście na tej stronie masz opisane jak się włącza Galę - czytaj uważniej ;)

Opublikowano
U mnie włącza się i wyłącza pokrętłem TREBLE po wyciągnięciu go i pociągnięciu do siebie do oporu (mały przeskok) wówczas w prawo - Galla włączona a w lewo wyłączona.

W czasie tego przekręcania po zastosowaniu procedury opisanej przez Ciebie, napis na wyświetlaczu zmienia się odpowidnio GALLA OFF/GALLA ODB.

Potem przytrzymaj przycisk od włączania radia razem z przyciskiem TP, potem naciśnij przycisk TP, za pomocą przycisków strzałek w górę i w dół ustaw suwak, który się wyświetli maksymalnie w prawo i przytrzymaj oba przyciski (w górę i w dół) na raz. Obserwuj podczas przyspieszania jak wartości będą się zmieniały (0DB. 1DB itd.).

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

ok a to za kazdym razem jak włacze radio musze to ustawiac czy juz bedzie ta funkcja działał