lukanio1821 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 W aucie mam centralny zamek z pilota który nie działa ,przyczyną jest kluczyk z pilotem . Pilot nie nadaje się do naprawy ,(kluczyk z wbudowanym pilotem posiadam tylko jeden) Jeżdzilem po różnych fachowcach i dorobienie kluczyka z mobi. plus pilot od pięciuset złotych w górę. Moje pytanie polega na tym , czy można moduł sterujący szybami i zamkiem zamienić na jakiś z allegro taki np. do stu złotych?Jeżeli tak to bardzo proszę o pomoc jak to zrobić.Będę bardzo wdzięczny z pomoc w rozwiązaniu problemu.
bell23 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 możesz dołożyć równolegle sterownik pilota z allegro i przełożyć grot i pluskwę immobilisera ze starego kluczyka
bojan167 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 W aucie mam centralny zamek z pilota który nie działa ,przyczyną jest kluczyk z pilotem .Pilot nie nadaje się do naprawy ,(kluczyk z wbudowanym pilotem posiadam tylko jeden) Jeżdzilem po różnych fachowcach i dorobienie kluczyka z mobi. plus pilot od pięciuset złotych w górę. Moje pytanie polega na tym , czy można moduł sterujący szybami i zamkiem zamienić na jakiś z allegro taki np. do stu złotych?Jeżeli tak to bardzo proszę o pomoc jak to zrobić.Będę bardzo wdzięczny z pomoc w rozwiązaniu problemu. A nie łatwiej będzie poszukać używanego pilota na allegro? Spisujesz oznaczenie z twojego i szukasz identycznego na allegro. Na pewno kupisz do stówki:wink:
lukanio1821 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jeszcze mam dowas pytanie . Jeżeli przekrecam kluczyk w prawo to szyby sie zamykają a jak otwieram i przytszymuje to otwiera mi sie tyko szyba pasażera co moze być przyczynA. ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ---------- A gdzie wogole znajduje sie sterownik orginalny
Rekomendowane odpowiedzi