kamien85 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam, upychał ktoś felgi 9.5x18 ET30 na tyl do B5? Wjedzie bez wiekszych problemow czy bedzie mocno obcierac? Ma ktoś jakie foto? Pozdro
A-rek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 upychają i 10J więc dać się da.... a konkretnie to aby wszystko było ok do takiej felgi musisz jeszcze wrzucić dystans 10 mm aby nie tarło ci o zawieszenie. oczywiście opony do tego bardzo naciągnięte czyli 225/35. koła będą wystawały poza obrys samochodu i przy dużym obniżeniu i dużych koleinach będą dobijać. oczywiście wożenie kogoś z tyłu również wiąże się z ocieraniem opony o błotnik robertjudi odpowiadając "powinno wejść" to trochę za mało powiedziane....
szafa Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Arek w ośce nic nie będzie ocierać z tyłu przy tym et Sprawdzone organoleptycznie u siebie:wink: Opony albo 215/35 albo 225/35:naughty:
A-rek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Arek w ośce nic nie będzie ocierać z tyłu przy tym et Sprawdzone organoleptycznie u siebie:wink: Opony albo 215/35 albo 225/35:naughty: przy ori zawiesie to się zgodze ale u mnie obcierało o najniższy zwój (zawias gwint) i znów się potwierdza, że każdy samochód to indywidualista:wink:
szafa Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Arek w ośce nic nie będzie ocierać z tyłu przy tym et Sprawdzone organoleptycznie u siebie:wink: Opony albo 215/35 albo 225/35:naughty: przy ori zawiesie to się zgodze ale u mnie obcierało o najniższy zwój (zawias gwint) i znów się potwierdza, że każdy samochód to indywidualista:wink: Widzisz u mnie przy supersporcie nic nie ocierało a miałem dość nisko ustawiony 58cm:wink:
Rekomendowane odpowiedzi