Pawci_o Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam. koledzy mam taki problem, od pewnego czasu bardzo słabo mi odbiera radio, często jest chwila przerwy jak by się przełączał między antenami, mam avanta, jakiś czas temu ściągałem lewy boczek w bagażniku, sprawdziłem i przeczyściłem styki kabli jakie są we wzmacniaczu anteny i niestety nic to nie pomogło, słucham RMF - ta stacja ma chyba mocny sygnał natomiast jak przełączę na eskę to mam dużo szumów i RDS mi nic nie wyświetla.. proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, radio mam audi Concert
Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 A wzmacniacz sprawny - odepnij i sprawdz Jak potrzebujesz wzmacniacza to pisz na PW
Pawci_o Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam.koledzy mam taki problem, od pewnego czasu bardzo słabo mi odbiera radio, często jest chwila przerwy jak by się przełączał między antenami, mam avanta, jakiś czas temu ściągałem lewy boczek w bagażniku, sprawdziłem i przeczyściłem styki kabli jakie są we wzmacniaczu anteny i niestety nic to nie pomogło, słucham RMF - ta stacja ma chyba mocny sygnał natomiast jak przełączę na eskę to mam dużo szumów i RDS mi nic nie wyświetla.. proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, radio mam audi Concert Niestety ale nie dam Ci zarobić ponieważ wzmacniacz działa- przeczyściłem wszystkie styki i jak by lepiej, zobacze jak będzie dalej... choć jeszcze zauważyłem że nie mogę się Vagiem połączyć z radjem...
Rekomendowane odpowiedzi