Miszel Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam, Panowie czy stacyjka w Audi A4 B8 ma ochronę komponentu ? Przycina mi się czasem - nie działa płynnie jak chcę wyjąć kluczyk, więc pewnie trzeba wymienić.... z góry dziękuję za odp.
Miszel Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 a to dziękuję trzeba teraz tylko jej numer poszukać
wrclaguna Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja u siebie zmieniałem bo tez ciezko chodziła 8K0 909 131 C 260 PLN ASO bez znizek .
Miszel Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 własnie sprawdziłem i też "C" to po zniżkach 200 dzięki za pomoc
fly07 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Ja u siebie zmieniałem bo tez ciezko chodziła 8K0 909 131 C 260 PLN ASO bez znizek . Masz może rozpiskę pinów stacyjki? Chcę podłączyć parę rzeczy pod stacyjkę, ale tam pewnie nie ma oznaczeń jak w FSO typu: 15, 15A, 30, W???
wrclaguna Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Poszukam schemat i wrzuce [TABLE] [TD=class: spalte-text] [TABLE=class: cc einzug-standard abstand-standard absatz-hervor] Piny : [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-standard erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]3 - [/TD] Niewykorzystane [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]4 - [/TD] Niewykorzystane [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]5 - [/TD] Styk S [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]6 - [/TD] Zacisk 15 [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]7 - [/TD] Magistrala LIN [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]8 - [/TD] Zacisk 30 [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]9 - [/TD] Niewykorzystane [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]10 - [/TD] Niewykorzystane [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]11 - [/TD] Niewykorzystane [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]12 - [/TD] Niewykorzystane [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]13 - [/TD] RED2, zacisk 15 [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]14 - [/TD] RED, zacisk 15 [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]15 - [/TD] Przełącznik zapłonu i rozrusznika + [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer]16 - [/TD] Zacisk 31 [/TABLE] [/TD] [/TABLE]
Rekomendowane odpowiedzi