Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Załączanie lampki podsufitki po centralnym.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak ale na chwilę obecną SFAR nie ma ich.

Opublikowano

no to macie alternatywę..

ze strony którą wcześniej podałem.

INTELIGENTNY STEROWNIK OŚWIETLENIA WNĘTRZA SAMOCHODU - ZESTAW ZMONTOWANY I URUCHOMIONY1_fb3bf314881f.jpg

jest tam pdf jak zmontować i opis działania

Sterownik lampki oświetlenia kabiny pojazdu powoduje przedłużenie czasu jej świecenia po zamknięciu drzwi. Pozwala to na wygodne włożenie kluczyka do stacyjki i zapięcie pasów. Lampka świeci się ok. pół minuty a następnie zostaje stopniowo, płynnie wygaszona. Jeżeli jednak w międzyczasie zostanie włączony zapłon, oświetlenie wnętrza wyłączane jest natychmiast.

Sterownik posiada funkcje dodatkowe. Po otwarciu drzwi światło w kabinie włącza się płynnie. Włączenie lampki następuje również po wyłączeniu silnika (wyłączeniu stacyjki) o ile były załączone światła postojowe. Urządzenie wyposażone jest w funkcję ochrony akumulatora przed rozładowaniem. Jeśli drzwi pojazdu pozostają otwarte, lampka oświetlenia wnętrza jest wygaszana po ok. 2,5 minucie. Dioda kontrolna LED (błyskająca z częstotliwością ok. 1 Hz), oprócz sygnalizacji poprawnej pracy urządzenia może symulować działanie autoalarmu.

Opublikowano

tak ale to nie ma tej magicznej funkcji zalaczania po otwarciu zamka a nie po otwarciu drzwi. Sfar maja te moduly ale zabardzo nie chca sprzedawac detalicznie zlozcie zamowienie hurtowe ze 3 sztuki chodziaz to sprzeda ja ze 3 razy dzwonilem zanim sie zgodzil na pojedyncza sztuke.

Opublikowano

to akurat żaden problem zrobić...

dioda półprzewodnikowa i kawałek przewodu.

szukasz kabelka którym idzie impuls na drzwi i odpowiednio łączysz

akurat do tego nie trzeba żadnego układu, tylko odpowiednie łączenie. podstawowa znajomość elektrotechniki i wszystko działa.:wink:

Opublikowano

po co zgadz jak mozna miec wszystko w jednym potem druciarnia jedna wielka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy pozwolicie że się podepnę pod temat. Szukam już trochę i nie mogę znaleźć mam następujący problem mi wcale nie świeci w podsufitce jak otwieram drzwi tylko jak przekręcę przełącznikiem. W którą stronę powinno być przełączone w lewo czy w prawo u mnie świeci w lewo i prawo ciągle. Co jest źle???