kris_91 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Siemka. Widzialem kilka fotek a4 z seria zderzakiem i dokladka z cupry. Macie ktos fotki takich a4? Ewentualnie ma ktos takie cos z forum u siebie? Myslalem czy nie przyspawac tej dokladki z cupry do zwyklej dokladki z a4 bo i tak bede lakierowal w kolor...
Piotrek81 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 pozyczone; <br /><br /> <br /><br />
kris_91 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dokladnie chodzi mi o takie cos jak 1 zdjeciu:)
jacek28 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jaka jest cena takiej dokladki?fajnie to wyglada
tomekhxc Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dokładka Zderzaka Seat Leon Cupra 1M (2914842456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
miki Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 A macie może jakieś większe zdjęcia?? Chyba że ja tych nie umiem powiększyć...
kris-krzysztof Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ma ktoś fotkę tej dokładki z zderzakiem sline b6 ?
Piotrek81 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 mam cos takiego tylko to jest a6,ale podobnie wyglada <br /><br /> o i jest s-line <br /><br />
tomekhxc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ciekawe jak z wytrzymaloscia takiej dokladki?szczegolnie w zimie
miki Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Przynajmniej podjazd odśnieżony Tapnięte z SGS III
kris_91 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Myslalem czy jej nie zespawac razem z seryjna dokladka? Co myslicie?
Chuck Norris Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Po co się bawić w koszty? Każdy ją przykręca na wkręty do zderzaka i jest dobrze spasowane .
Patryś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ciekawe jakby się komponowała u mnie z niebieską ori dokładką. Hmmm :eusathink:Mogłoby to nawet fajnie wyglądać. Trzeba się zastanowić
tomekhxc Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 u mnie przy glebie -40 jak dojade pod sklep do kraweznika to jest 1cm miejsca miedzy zderzakiem a kraweznikiem zastanawialem sie juz nie raz nad ta dokladka bo fajnie to wyglada ale ciekawe czy by gdzies nie zostala
Piotrek81 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 czytalem wypowiedzi z innych forum,gora rok, dwa i po dokladce,zawsze cos stanie na drodze,trzeba bardzo uwazac....
tomekhxc Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 czytalem wypowiedzi z innych forum,gora rok, dwa i po dokladce,zawsze cos stanie na drodze,trzeba bardzo uwazac.... tez tak mysle no fajnie to wyglada ale nie wytrzyma dlugo:kwasny:
Patryś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Trzeba po prostu uważać Ja jak miałem A3 na glebie to zawsze gdzieś dojechałem potem już mi weszło w nawyk żeby nie dojeżdżać i nawet teraz jak mam A4 wysoko to zostaje mi dużo miejsca z przodu jak parkuję przed krawężnikami he
tomekhxc Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Trzeba po prostu uważać Ja jak miałem A3 na glebie to zawsze gdzieś dojechałem potem już mi weszło w nawyk żeby nie dojeżdżać i nawet teraz jak mam A4 wysoko to zostaje mi dużo miejsca z przodu jak parkuję przed krawężnikami he nie trzeba duzo przy glebie i wiekszym sniegu dokladka pojdzie sie yebac
Patryś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja A3 jak śniegu dowaliło nawet nie wyjeżdżałem z garażu
Rekomendowane odpowiedzi