godun Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam tak jak w temacie. Poszukuje kodu lub kogos kto rozkoduje moją rns-e. Posiadam numer seryjny rns-e jak i numer vin auta z ktorego była wyjęta. Jestem z białegostoku wiec mile widziany ktos z okolic. Zapłace każda rozsądna cenę.
majkel_majki Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 W ASO Audi powinni być w stanie zrobić to bez kłopotów. Byłem kiedyś odzyskać zgubiony kod do Delty, kosztowała ta przyjemność bodajże 99 złotych. Serwis nie musi być Audi, może być dowolny z grupy VAG, ja byłem z tym problemem w VW. Wszystko czego potrzebują, numer seryjny i VIN auta masz, więc nie powinno być problemów
Aydaho Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 dokładnie - jedź z radiem do ASO ( w Warszawie powiedzieli mi 120 pln )
malik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Mnie to kosztowało w Olsztynie - 60 PLN
majkel_majki Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Widać co ASO to inne ceny, dziwna polityka tak czy inaczej mogą to zrobić, co potwierdzili koledzy.
Tomeks Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam tak jak w temacie. Poszukuje kodu lub kogos kto rozkoduje moją rns-e. Posiadam numer seryjny rns-e jak i numer vin auta z ktorego była wyjęta. Jestem z białegostoku wiec mile widziany ktos z okolic. Zapłace każda rozsądna cenę. takie informacje nie powinny byc udzielane na forum,poza radami typu "w ASO" sorry,ale zlodziej ma tez nr VIN
Rekomendowane odpowiedzi